Portfolio

Dromen collectie panda

Dromen collectie geboortekaartjes

De geboortekaartjes uit de dromen collectie zijn er in 3 verschillende kleuren blauw, roze en geel. Vierkante dubbele kaartjes met wolkjes, sterren en verschillende dieren en staande kaartjes voor tweelingen. Ook kunnen de kaartjes met foliedruk besteld worden in 3 verschillende kleuren (goud, zilver of brons)! De kaartjes zijn te bestellen op hierbenik.nl of mycards.nl. Nadat jullie het kaartje gekozen hebben kan deze worden aangepast met de juiste teksten, een lief gedichtje en/of een lieve foto. De kaartjes zijn te bestellen op veel verschillende papier soorten en vooraf kan je een proefdruk aanvragen.

Willen jullie liever een geheel eigen kaartje maar wel in de stijl van de dromen collectie dat kan natuurlijk ook. Dan kan ik een geboortekaartje voor jullie maken helemaal naar wens. Ik kan het extra persoonlijk maken door bijv. broertjes en/of zusjes of huisdieren erin te verwerken.

• Vormgeven
• Persoonlijke illustratie
• Drukklaar maken proefdruk
• Drukklaar maken na de geboorte

Meer weten over de mogelijkheden stuur dan een mailtje naar info@studiokikor.nl dan kijken we samen wat het beste past bij jullie wensen.

Categories

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je graag kennis maken?
Dan zou ik het leuk vinden als je een mailtje stuurt naar info@studiokikor.nl 

Follow Studio Kikor

@studiokikor

Contact

Locatie

Martin Luther Kingstate 73
6716NA Ede

Social Media

Copyright © 2019 Tessa Aaij – Studio Kikor | info@studiokikor.nl | privacy verklaring