Foto over kikor

Mijn naam is Tessa en ik ben het gezicht achter de vrolijke ontwerpen van Studio Kikor. De perfecte combinatie vinden van kleur, vorm en typografie daar hou ik van in mijn werk als grafisch vormgever & illustrator.

Ik ben begonnen als grafisch vormgever in de retail en werkte daarna met veel plezier bij een reclamebureau. Daar leerde ik veel verschillende klanten, stijlen en producten kennen. Ik ontdekte steeds meer nieuwe dingen en bleef zoeken naar nieuwe uitdagingen in mijn werk. Lang dacht ik dat freelancer zijn niks voor mij was en ik het liefst voor een bureau zou werken. Maar dat veranderde, er miste iets, ik wilde niet alleen maar reclame maken. Mijn oudste dochter werd geboren en dat bevestigde eigenlijk wat ik al zo lang wist, ik wilde meer illustraties en ontwerpen voor kinderen maken daar hou ik het meest van. Toen de mogelijkheid er kwam om voor mezelf te beginnen ben ik er voor gegaan, super spannend maar heel erg leuk en uitdagend.

Ik richt me vooral op illustraties & ontwerpen voor kinderen. Ouders en kinderen blij maken en een lach op hun gezicht brengen. Je kan bij me terecht met de meest uiteenlopende opdrachten. Ik kan je helpen met de vormgeving van je bedrijf en/of producten. Maar ook met het maken van een persoonlijke uitnodiging, geboortekaartje of poster. Gaan we samen aan de slag dan help ik je van begin tot het eind met grafische ontwerpen en illustraties. Van concept, ontwerp en uitwerking tot het aanleveren van de drukwerk bestanden, sta ik voor jou klaar.

Mijn illustraties vind je ook terug in de webshop. Vrolijke, grappige en leerzame illustraties op o.a. posters, kaarten en etui’s. Geïnspireerd op de wereld om mij heen, vooral door mijn kinderen, dieren en de natuur.

Liefs, Tessa

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je graag kennis maken?
Neem dan contact met me op via info@studiokikor.nl of bel 06 – 22 09 23 79

Follow Studio Kikor

@studiokikor

Contact

E info@studiokikor.nl
T 06 – 22 09 23 79

Locatie

Martin Luther Kingstate 73
6716NA Ede

Social Media