Schattige illustratie voor kinderen

Mij lijkt het leuk om met jou een samenwerking aan te gaan en samen mooie en gave projecten te starten.

Ik richt me vooral op illustraties & ontwerpen voor kinderen. Zo wil ik met mijn werk ouders en kinderen blij maken en een lach op hun gezicht brengen. Ben je op zoek naar een originele opmaak voor je huisstijl items, folders of producten? Misschien wel in combinatie met illustraties op maat gemaakt voor jou bedrijf. Dan help ik je graag. Daarnaast kan ik bij mij terecht voor een origineel ontwerp voor een uitnodiging, geboortekaartje of poster voor een speciale gelegenheid.

Mijn illustraties zijn vrolijk en kleurrijk. Daarnaast maak ik ook lijntekeningen in zwart/wit. Realistisch vermengd met fantasie, lief en ook stoer. Ik heb illustraties gemaakt voor uiteenlopende projecten. Onder andere illustraties voor bij een huisstijl, geboortekaartjes, kinderboeken, voor flyers, muurstickers of patronen voor op producten.

Gaan we samen aan de slag dan help ik je van begin tot het eind met grafische ontwerpen en illustraties. Zo kan ik je helpen van concept, ontwerp en uitwerking tot het aanleveren van de drukwerk bestanden. Wil je meer weten of een offerte opvragen stuur dan een mailtje naar info@studiokikor.nl

All
Geboortekaartjes
Grafisch ontwerp
Illustraties
Kinderboeken
Lijntekeningen
Logo/huisstijl
Patronen

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je graag kennis maken?
Neem dan contact met me op via info@studiokikor.nl of bel 06 – 22 09 23 79

Follow Studio Kikor

@studiokikor

Contact

E info@studiokikor.nl
T 06 – 22 09 23 79

Locatie

Martin Luther Kingstate 73
6716NA Ede

Social Media

Copyright © 2019 Tessa Aaij – Studio Kikor | info@studiokikor.nl | privacy verklaring