Illustraties voor (kinder)boeken, kaarten, producten & lesmateriaal

Een illustratie maakt een verhaal sprekender en zorgt ervoor dat jouw product nog meer opvalt.


Mijn illustraties spreken iedereen aan die zich jong van geest voelt. Met mijn speelse manier van illustreren wil ik jong en oud blij maken en een lach op hun gezicht brengen. Kinderen iets vertellen en leren doormiddel van mijn illustraties. Dieren en de natuur zijn voor mij heel belangrijk, hier haal ik veel inspiratie uit en dat zie je dan ook geregeld terug in mijn werk.

 

Wanneer we gaan samenwerken vindt het belangrijk dat ik een link voel met wat je wilt uitdragen. Zodat ik me volledig kan inzetten voor jou project en ik het de diepgang kan geven die het verdient. Zo zorgen we ervoor dat mijn illustraties helemaal passen bij jou product.

0000-2024 kleine illustraties_Tekengebied 1 kopie

Dit maakte ik voor anderen:

Hoe werkt dat?

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1

1. Stuur een mail

Stuur me een e-mail met een briefing van jouw ideeën. Ik hoor graag om wat voor project het gaat. Hoe meer details hoe beter ik een beeld kan vormen van jouw idee.

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1 kopie

2. Offerte

Als ik voldoende informatie heb maak ik (desgewenst) een offerte voor je of kijk wat ik kan doen binnen jouw budget.

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1 kopie 2

3. Concept & schetsen

Aan de hand van jouw briefing ga ik aan de slag. Ik duik in het ontwerp, ga schetsen en maak één of meerdere voorstellen die ik per mail naar je toestuur. Daarna is er ruimte voor feedback waarop ik de schetsen aanpas.

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1 kopie 3

4. Ontwerp uitwerken

Als je blij bent met de schetsen ga ik deze verder uitwerken in vorm en kleur tot het uiteindelijke ontwerp/illustratie. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is zorg ik vervolgens dat je de bestanden op de juiste manier krijgt aangeleverd. Eventueel kan ik ook de vormgeving en typografie verzorgen.

0000-2024 kleine illustraties_Tekengebied 1 kopie 3

Testimonials

Seinne - Wereldkaart ontwerpen voor kinderen

Een gemotiveerde, enthousiaste, doelgerichte vrouw! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een hele fijne samenwerking heb gehad. Ik ben erg blij met het resultaat!

Poffels Kids - Speelhuisje ontwerpen

Tessa heeft een geweldige illustratie gemaakt! Ze begreep de opdracht meteen heel goed en heeft het ook zo uitgewerkt. Erg snel, erg professioneel en prachtig! Ik raad haar van harte aan!!!!

Muurstickers & zo

Ik ben heel erg tevreden met de werkzaamheden van Tessa. Haar ontwerpen spraken me meteen aan. Ze denkt goed mee. Ik zal in de toekomst zeker nog meer gebruik maken van haar talent.

Bert Schaap - Kinderboek Dollie

Voor mij was het mijn debuut van een voorleesboek voor kleine kinderen. Tessa heeft het na diverse overleggen helemaal geïllustreerd en vorm gegeven. Ik zocht een zachte, lieve illustratiestijl en die bood zij. Ik heb veel van haar geleerd.

José, Naturalis - Zaalkaart ontwerpen Naturalis

De zaalkaart wordt door de kleuters heel enthousiast ontvangen. Zij en wij zijn zeer blij met de mooie illustraties. Daarnaast denk ze mee, werk ze snel en reageer ze snel op vragen. Super dus!
Contact
Tessa Aaij

E info@studiokikor.nl

Social Media

Locatie
Ede, Gelderland

Info
KVK nummer: 67641210

BTW nummer: NL001561301B75

 

Copyright © 2019 Tessa Aaij – Studio Kikor | info@studiokikor.nl | privacy verklaring