Ontwerpen voor (kinder)boeken, producten & lesmateriaal

beeld pagina ontwerp V3
Een sterk ontwerp zorgt ervoor dat een product gezien wordt door de doelgroep en past bij het idee dat je voor ogen hebt voor jou product of bedrijf.

 

Wil je dat het ontwerp aansluit op een bestaande (huis)stijl of ben je op zoek naar een geheel nieuwe stijl? Ik verdiep me in jouw wensen en zorg ervoor dat het ontwerp past bij wat je voor ogen hebt.

 

Mijn kennis op creatief gebied is breed door mijn ervaring als freelance ontwerper en daarvoor als ontwerper bij een reclamebureau. Daardoor kan ik het project van schets tot aanlevering op een professionele manier voor jou verzorgen.

 

Wanneer we gaan samenwerken vindt het belangrijk dat ik een link voel met wat je wilt uitdragen. Zodat ik me volledig kan inzetten voor jou project en ik het de diepgang kan geven die het verdient. Zo zorgen we ervoor dat het ontwerp helemaal past bij jou product.

Dit maakte ik voor anderen:

Hoe werkt dat?

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1

1. Stuur een mail

Stuur me een e-mail met een briefing van jouw ideeën. Ik hoor graag om wat voor project het gaat. Hoe meer details hoe beter ik een beeld kan vormen van jouw idee.

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1 kopie

2. Offerte

Als ik voldoende informatie heb maak ik (desgewenst) een offerte voor je of kijk wat ik kan doen binnen jouw budget.

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1 kopie 2

3. Concept & schetsen

Aan de hand van jouw briefing ga ik aan de slag. Ik duik in het ontwerp, ga schetsen en maak één of meerdere digitale voorstellen die ik per mail naar je toestuur. Daarna is er ruimte voor feedback.

0000-2024 illustraties bij hoe werkt dat V3_Tekengebied 1 kopie 3

4. Ontwerp uitwerken

Als je blij bent met het eerste ontwerp ga ik deze verder uitwerken en doorvertalen naar de rest van het project tot het uiteindelijke ontwerp. Wanneer het geheel helemaal naar wens is zorg ik vervolgens dat je de bestanden op de juiste manier krijgt aangeleverd.

Testimonials

Seinne - Wereldkaart ontwerpen voor kinderen

Een gemotiveerde, enthousiaste, doelgerichte vrouw! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een hele fijne samenwerking heb gehad. Ik ben erg blij met het resultaat!

Poffels Kids - Speelhuisje ontwerpen

Tessa heeft een geweldige illustratie gemaakt! Ze begreep de opdracht meteen heel goed en heeft het ook zo uitgewerkt. Erg snel, erg professioneel en prachtig! Ik raad haar van harte aan!!!!

Muurstickers & zo

Ik ben heel erg tevreden met de werkzaamheden van Tessa. Haar ontwerpen spraken me meteen aan. Ze denkt goed mee. Ik zal in de toekomst zeker nog meer gebruik maken van haar talent.

Bert Schaap - Kinderboek Dollie

Voor mij was het mijn debuut van een voorleesboek voor kleine kinderen. Tessa heeft het na diverse overleggen helemaal geïllustreerd en vorm gegeven. Ik zocht een zachte, lieve illustratiestijl en die bood zij. Ik heb veel van haar geleerd.

José, Naturalis - Zaalkaart ontwerpen Naturalis

De zaalkaart wordt door de kleuters heel enthousiast ontvangen. Zij en wij zijn zeer blij met de mooie illustraties. Daarnaast denk ze mee, werk ze snel en reageer ze snel op vragen. Super dus!
Contact
Tessa Aaij

E info@studiokikor.nl

Social Media

Locatie
Ede, Gelderland

Info
KVK nummer: 67641210

BTW nummer: NL001561301B75

 

Copyright © 2019 Tessa Aaij – Studio Kikor | info@studiokikor.nl | privacy verklaring